Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Kancelářské křeslo Ergohuman

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další kancelářská křesla.

Seznam přání Kód produktu: P130855

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Kancelářské křeslo Ergohuman

Pracovní kancelářské křeslo Egohuman je křeslo, které bezprostředně vyhovuje současným trendům. Černý elegantní design křesla, rafinovaně doplňuje konstrukční prvky zhotovené z leštěného hliníku, a vytváří tak nadčasový kousek vybavení. Současný design poté doplňují široké možnosti nastavení tak, aby křeslo Ergohuman vyhovovalo i náročnějším zákazníkům.


Opěrák i sedák křesla Ergohuman jsou vypleteny prodyšnou síťovinou. Je použita síťovina opravdu vysoké kvality, zvyšuje tak komfort a hygienu sezení, jelikož zabraňuje přehřívání dotykových partií těla. Síťovina je dále využívána pro svoji skvělou pružnost, přes kterou si zachovává pevnost a odolnost.


Jak již bylo zmíněno, křeslo Ergohuman nabízí i široké možnosti nastavení, které jsou v první řadě zabezpečeny synchronní mechanikou. Tato mechanika vám totiž nabídne nejen komplexní nastavení sklonu opěráku křesla, ale rovněž možnost aretace židle v jedné z několika poloh. Dáváte-li přednost dynamickému sezení, nebudete zklamání – synchronní mechanismus nabídne i houpání s možností nastavení tuhosti pomocí sdružených bovdenových táhlů dle hmotnosti sedícího, takže si při práci snadno protáhnete ztuhlé svaly. Synchronní mechanika taktéž zabezpečuje propojení sedáku a opěráku, tudíž během naklápění mezi sebou udržují konstantní úhel (s odchylkou 15 stupňů), díky čemuž se bude při nastavení opěráku přizvedávat i sedák.


Neopomenutelnou výhodou celé konstrukce křesla a použitých materiálů, je i jeho vysoká nosnost až 150 kg. Tuto zásluhu si z velké části připisuje stabilní pětiramenná základna, která je vyrobena z leštěného hliníku. Ramena základny navíc doplňuje pětice univerzálních plastových koleček s větším průměrem (65 mm), která zajišťují tichý a jednoduchý pohyb se sníženým odporem po všech typech podlah.


Kancelářské křeslo Ergohuman je vyrobeno tak, aby podporovalo co nejvíce prvků ergonomie. Proto je možné si přizpůsobit hloubku sedu v rozmezí 5 cm, nebo možnost nastavit výšku opěráku. Výška je nastavitelná i u opěrky hlavy, kterou lze nastavit i úhlově, stejně jako područky, u kterých lze přizpůsobit taktéž jejich výšku a úhel. V neposlední řadě ergonomickému sezení přispívá bederní pružná opěrka, který vyvíjí permanentní přítlak.


Ergohuman tedy nabízí:

  • synchronní mechanismus
  • výškové nastavení
  • nastavení hloubky sedu
  • nastavení výšky opěráku
  • změnu výšky a úhlu podhlavníku
  • nastavitelné područky
  • možnost houpání
  • několikanásobnou aretaci
  • prodyšné čalounění

Parametry zboží

Výška 116-129 cm
Šířka 69 cm
Hloubka 66 cm
Nosnost 150 kg
Materiál síťovina, hliník
Barva / Dekor černá
Výška sedu 46-55 cm
Šířka sedáku 51.5 cm
Hloubka sedáku 48 cm
Výška opěráku 51 cm
Šířka opěráku 48 cm
Výška nastavení pístu 9 cm
Mechanika synchronní
Opěrka hlavy ano
Područky ano
Materiál kříže kovový
Kolečka plastová
Nastavení výšky sedu ano
Nastavení hloubky sedu ano
Nastavení tuhosti sklonu ano
Výška područek od země 60,5-78,5 cm

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Podobné produkty

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.