Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Kancelářské křeslo Genidia

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další kancelářská křesla.

Seznam přání Kód produktu: P130140

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Toto zboží je buď příliš rozměrné, nebo těžké. Doprava tohoto zboží bude realizována přepravcem za zpoplatněnou částku 250Kč.

Kancelářské křeslo Genidia

Kancelářské křeslo Genidia je průkopníkem trendového vývoje kancelářských křesel. Kombinuje totiž ergonomii s technologií, a to až s futuristickým nádechem. Křeslo Genidia upoutá svojí nabídkou vymožeností, mezi které patří špičkový ergonomický design, průlomové možnosti nastavení, interaktivní držení těla a kvalitní materiály.


Genidia Vám nabídne již na první pohled zřejmé designové provedení, které je však především praktické. Flexibilní konstrukce opěradla totiž zabezpečuje optimální distribuci tlaku na jednotlivé partie zad. Pohodlí opěradla poté zvyšuje i zvolené čalounění, celý rám opěradla, ale i  hlavové opěrky je vypleten prodyšnou síťovinou. Použitá síťovina je velice spolehlivý materiál, který se dokáže přizpůsobit tělu sedícího, ale přesto si zachovat svůj tvar díky své pevnosti.


Kancelářské křeslo Genidia Vás však nenadchne pouze svým designovým provedením, ale také širokými možnostmi nastavení, které zajišťuje synchronní mechanismus. Tato mechanika vám totiž nabídne nejen komplexní nastavení výšky sedáku i sklonu opěráku křesla, ale rovněž možnost aretace křesla v jedné z několika poloh. Dáváte-li přednost dynamickému sezení, nebudete zklamání – synchronní mechanismus nabídne i houpání s možností nastavení tuhosti pomocí bovdenu, takže si při práci snadno protáhnete ztuhlé svaly. Synchronní mechanika taktéž zabezpečuje propojení sedáku a opěráku, tudíž během naklápění mezi sebou udržují konstantní úhel (s odchylkou 15 stupňů), díky čemuž se bude při nastavení opěráku přizvedávat i sedák.


Neopomenutelnou výhodou celé konstrukce křesla a použitých materiálů, je i jeho vysoká nosnost až 130 kg. Tuto zásluhu si z velké části připisuje stabilní pětiramenná základna, která je vyrobena z leštěného hliníku. Ramena základny navíc doplňuje pětice univerzálních plastových koleček, která zajišťují tichý a jednoduchý pohyb po všech typech podlah.


Pokud Vás křeslo Genidia doposud nepřesvědčilo, jistě si vás získá svými dalšími poutavými možnostmi nastavení. Kancelářské křeslo Genidia totiž mimo zmíněné nabídne nastavení hloubky sedáku, výškové nastavení opěráku díky systému up-down, poté nastavení úhlu a výšky područek, výškově a úhlově nastavitelná opěrky hlavy, a v neposlední řadě výškově nastavitelnou bederní opěrky.


Genidia tedy nabízí:

  • synchronní mechanismus
  • prodyšnou síťovinu
  • nastavení hloubky sedu
  • výškové nastavení
  • nastavitelnou opěrku hlavy
  • nastavitelnou bederní opěrku
  • nastavitelné područky

Parametry zboží

Výška 108,5-131,5 cm
Šířka 71 cm
Hloubka 67 cm
Nosnost 130 kg
Materiál síťovina, hliník, membránová látka
Barva / Dekor černá
Výška sedu 44-57,5 cm
Šířka sedáku 51 cm
Hloubka sedáku 45,5-48 cm
Výška opěráku 75 cm
Šířka opěráku 51 cm
Výška nastavení pístu 12.5 cm
Mechanika synchronní
Opěrka hlavy ano
Područky ano
Materiál kříže kovový
Kolečka plastová
Nastavení výšky sedu ano
Nastavení hloubky sedu ano
Nastavení tuhosti sklonu ano
Výška područek od země 60,5-79 cm

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Podobné produkty

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.