Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Sleva - 13% Nadrozměr - TopTrans

Rohová sedací souprava Rico

15 990 Kč 13 990 Kč 11 562 Kč bez DPH
Dostupnost: 4 - 6 týdnů
Seznam přání Kód produktu: P130091

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Toto zboží je buď příliš rozměrné, nebo těžké. Doprava tohoto zboží bude realizována přepravcem za zpoplatněnou částku 250Kč.

Prosím, pečlivě vyberte odstín sedací soupravy, barvy se mohou lišit z důvodu nastavení kalibrace vašeho monitoru.

Rohová sedací souprava Rico

Minimalistický vzhled soupravy Rico a kvalitní zpracování je zárukou toho, že tato pohovka bude designovým kouskem ve vašem domě a vydrží mnoho let. Nejenom že se jedná o moderní kus nábytku, ale jde také o vybavení, které se stane ozdobou celé místnosti. Další výhodou je její praktické prvky jako rozkládací funkce, nebo poskytnutí úložného prostoru pro ušetření místa. 


Celá souprava Rico je čalouněná látkou v příjemných odstínech. Látka má spoustu výhod, nejenom že je velmi příjemná na dotek, ale také je velmi pevná, odolná, a jednoduchá na údržbu. Nevšedním prvkem soupravy Rico jsou poté jistě její opěrky rukou, které mohou sloužit i jako polštáře. Opěrky jsou vyrobeny v nesymetrickém tvaru, a to pro co největší pohodlí.


Podnoží soupravy Rico je vyrobeno z chromované oceli, které se značí vysokou nosností. Díky velké spací ploše o rozměrech 130 x 200 cm, kterou poskytne souprava po rozložení, mohou na tomto modelu soupravy spát až dva lidé. Rozkládací souprava Rico má v sobě také zabudované pružiny, které výrazně zvyšují komfort sezení a ležení. Dopřejte si jednoduchost a eleganci, kterou Vám zaručuje souprava Rico.

Základní konstrukce sedačky je vyrobena z borovicového masivu, veškeré funkční prvky, včetně výklopného systému, jsou provedeny z kovových konstrukcí, čalounění sedačky využívá VISCO pěnu T30, a látka Soro, použitá na čalounění, byla podrobena Martindale testu a testům odolnosti vůči prachu a vodě.


Rico tedy nabízí:

  • minimalismus
  • pohodlí
  • kvalitu
  • moderní design
  • rozkládací funkci
  • úložný prostor

Parametry zboží

Šířka 150 cm
Délka 208 cm
Materiál látka
Barva / Dekor šedá
Rozkládací ano
Úložný prostor ano
Rozměr spací plachy 130x200 cm
Materiál látka
Velikost pohovky dvoumístná
Tvar pohovky do tvaru L
Vlastnosti pohovky rozkládací
Vybavení pohovky úložný prostor, opěrky rukou

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.