Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Zahradní ratanové křeslo Laird

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další zahradní křesla vhodná i na balkon či terasu.

Seznam přání Kód produktu: P128743

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Toto zboží je buď příliš rozměrné, nebo těžké. Doprava tohoto zboží bude realizována přepravcem za zpoplatněnou částku 300Kč.

Zahradní ratanové křeslo Laird

Chcete si na Vaší terase vytvořit oázu klidu, ale nevíte jak ji vybavit? Inspirujte se naší nabídkou a nechte se okouzlit například zahradním křeslem Laird v bohémském stylu. Křeslo Laird však nebude pouze designovým, ale i praktickým kouskem na vaši terasu či zahradu, jelikož poskytne pohodlné místo k sezení například při letní grilovačce.


Sedací část křesla Laird je vyrobena ze syntetického ratanu, který se vyznačuje pevností a odolností vůči venkovním vlivům jako je sluneční záření, vítr či déšť. Stabilitu křesla zajišťuje kovové podnoží, které navíc křeslu poskytuje i nosnost až 90 kg. Jak kov, tak syntetický ratan jsou stálé materiály, které jsou vytvořeny tak, aby byly co nejméně náročné na údržbu a mohly být využívány po dobu několika let.


Aby křeslo jednoduše zapadalo do přírodní harmonie vaší zahrady, je využito jemných odstínů. Křeslo se tak stane nenápadným, přitom designovým kouskem, který vaši zahradu zútulní. Zahradní křeslo Laird bude tak vaším oblíbencem, díky kterému si budete užívat krásných teplých letních dnů.


Laird tedy nabízí:

  • moderní design
  • nadčasovost
  • odolné materiály
  • jednoduché provedení

Parametry zboží

Výška 83 cm
Šířka 41 cm
Hloubka 63 cm
Nosnost 90 kg
Hloubka sedu 41 cm
Výška sedu 44 cm
Materiál ratan, ocel
Barva / Dekor hnědá/černá

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.