Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Kancelářské síťované křeslo ADK Kalle Net, šedá

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další polohovací židle do kanceláře.

Seznam přání Kód produktu: P122398

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Kancelářska síťovaná židle ADK Kalle Net, šedá

Kancelářská židle Kalle Net je nejen praktickým a funkčním vybavením, ale i skvělým designovým kouskem, který se může stát dominantou vaší kanceláře. Dynamický design je zabezpečen především kombinací hliníku a elegantní černé. Dohromady pak použité materiály vytváří moderní vzhled, v kombinaci s kvalitou a nadčasovým provedením.


Díky použití síťoviny si můžete dopřávat pohodlné sezení, které vám uleví od bolestí a sníží vaši únavu. Síťovina je použita jako výplň opěráku a sedáku židle. Je zvolena velice prodyšná síťovina, která zabezpečuje potřebné proudění vzduchu, aby bylo zachované suché klima, především v teplých letních dnech. Pro atraktivní design je také sedadlo s opěrákem spojeno speciální hliníkovou deskou, která skvěle odráží světlo a elegantně doplňuje černou síťovinu.


širokou škálu možností nastavení se stará nastavitelný synchronní mechanismus, který zabezpečuje dynamické sezení. Mechanika vám tedy nabídne nejen komplexní nastavení výšky sedáku i sklonu opěráku křesla, ale rovněž možnost aretace křesla v jedné z pěti přednastavených poloh. Dáváte-li přednost dynamickému sezení, nebudete zklamání – synchronní mechanismus nabídne i houpání se stavitelnou tuhostí pomocí regulačního šroubu, takže si při práci snadno protáhnete ztuhlé svaly. Synchronní mechanika taktéž zabezpečuje propojení sedáku a opěráku, tudíž během naklápění mezi sebou udržují konstantní úhel (s odchylkou 15 stupňů), díky čemuž se bude při nastavení opěráku přizvedávat i sedák.  Vše si můžete uzpůsobit tak ,aby jste co nejvíce ulevily vaší páteři a podpořili cirkulaci v dolních končetinách. Výškové nastavení židle v rozmezí 10 cm, je poté možné díky plynovému pístu s technologií "anti-shaky", která dokáže eliminovat případné otřesy.


Vše poté stojí na hliníkové základně, která je opatřena pěticí plastových koleček, které zajišťují velice tichý pohyb. Kolečka mají průměr 65 mm a poskytují židli společně s kvalitní základnou nosnost až 150 kg.


Mezi velice ceněné prvky židle, patří její hlavová a bederní opěrka a opěrky rukou. Použitá hlavová opěrka je speciálně rozšířená a výškově nastavitelná, tak, aby uspokojila co nejvíce uživatelů. Je taktéž vypletena síťovinou, aby bylo opření hlavy co nejpříjemnější. Flexibilní bederní opěrka, které je v nepřetržitém kontaktu s bederní částí zad, je taktéž výškově nastavitelná a lze s ní manipulovat i pohyby vpřed a vzad. Područky poté disponují 4D technologií, která umožňuje nastavovat jejich výšku, hloubku, úhel natočení a také vzdálenost od sedáku.


ADK Kalle Net tedy nabízí:

  • synchronní mechanismus s nastavením tuhosti, hloubky a výšky sedu
  • nastavitelné opěrky rukou s 4D technologií
  • nastavitelná bederní a hlavová opěrka
  • prodyšná síťovina
  • hliníkové prvky

Parametry zboží

Výška 114-123 cm
Šířka 74 cm
Hloubka 51 cm
Nosnost 150 kg
Materiál síťovina, hliník
Barva / Dekor šedá/černá
Výška sedu 46,5-51,5 cm
Šířka sedáku 52 cm
Hloubka sedáku 51 cm
Výška opěráku 58 cm
Šířka opěráku 51 cm
Šířka opěrky hlavy 29.5 cm
Výška nastavení pístu 10 cm
Mechanika synchronní
Opěrka hlavy ano
Područky ano
Materiál kříže kovový
Kolečka plastová
Nastavení výšky sedu ano
Nastavení hloubky sedu ne
Nastavení tuhosti sklonu ano
Výška područek od země 63-77 cm

Hodnocení

Pavel 31. 07. 2020

Rychlá dodávka, kvalitní židle!


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Podobné produkty

V této kategorii se bohužel zatím nenachází žádné zboží.

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.