Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Kancelářské síťované křeslo ADK Levon, černá

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další kancelářská křesla.

Seznam přání Kód produktu: P122396

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Kancelářská síťovaná židle ADK Levon, černá

Židle Levon je ideální pro zákazníky, kteří hledají maximálně pohodlné sezení při své práci. Ergonomický tvar židle také poskytne zdravé držení těla a uleví od možných bolestí zad. Ocenitelná je i velká škála možností nastavení, díky které se židle Levon přizpůsobí opravdu každému.


Opěrák, sedák i opěrka hlavy jsou čalouněné černou síťovinou, která je oblíbená díky své vysoké prodyšnosti a pružnosti. Prodyšnost tohoto síťového materiálu oceníte především v parných letních dnech, kdy vám poskytne příjemné odvětrávání především v zádové oblasti. Ceněnou schopností tohoto materiálu je i její zmíněná pružnost. Díky své elasticitě, se síťovina přizpůsobí váze uživatele a poskytne mu pohodlné sezení. Komfort při sezení dále zvyšuje tvarovaná pěna, která je umístěna v určitých částech sedáku.


Židle funguje pomocí synchronní mechaniky, díky které je židle schopna poskytnout ergonomické sezení. Tento synchronní mechanismus disponuje čtyřnásobnou aretací opěradla s možností plynulé proměny úhlu sedáku a opěráku. Tento mechanismus umožňuje také nastavení tuhosti sklonu opěráku, kdy si pomocí jednoduché páčky zvolíte vámi preferovaný odpor. Další výhodou je také zabezpečení funkce posuvného sedadla, díky které lze jednoduše nastavit hloubku sedu. Synchronní mechanika taktéž zabezpečuje propojení sedáku a opěráku, tudíž během naklápění mezi sebou udržují konstantní úhel (s odchylkou 15 stupňů), díky čemuž se bude při nastavení opěráku přizvedávat i sedák.  O nastavení výšky se poté stará plynový píst, který umožňuje nastavení výšky v rozmezí až 10 cm. Tento plynový píst je také specifický svojí technologií „anti-shaky“, která eliminuje možné otřesy. 


Je důležité také popsat velmi hodnotnou část této židle, a tou je její základna. Tuto základnu tvoří silný hliníkový kříž s průměrem 70 cm. Díky této hliníkové základně je židle Levon mnohem stabilnější než jiné konkurenční nabídky. Kvalita a odolnost hliníku pak samotnému kříži poskytuje nosnost až 150 kg. Kříž je také doplněn o pětici pevných koleček, které disponují průměrem 60 mm. Použitá kolečka také snižují odpor a umožňují tak snadnou jízdu.


Oblíbenou částí každé kancelářské židle, je hlavová opěrka, a proto i židle Levon disponuje touto opěrkou. Opěrka uvolňuje napětí v oblasti krční páteři a poskytuje stabilní oporu hlavy. Výhodou je také možnost nastavení výšky a úhlu této opěrky. Ještě větší pohodlí vám poté zaručí bederní opěrka, která poskytuje oporu velmi zatěžované oblasti zad, i u této opěrky je možné nastavit její výšku. Díky všem těmto funkcím židle, je možné si židli zcela přizpůsobit vlastnímu tělu a potřebám.


Židle Levon taktéž disponuje nastavitelnými opěrkami rukou. Výšku područek je možné nastavit ve vámi preferované poloze. Dále můžete područkami pohybovat dopředu, dozadu, a také do stran, tak aby područky vyhovovaly vašim preferencím.


ADK Levon tedy nabízí:

  • synchronní mechanismus s nastavením tuhosti, hloubky a výšky sedu
  • nastavitelné opěrky rukou
  • nastavitelná bederní a hlavová opěrka
  • sportovní design
  • prodyšná síťovina
  • maximální komfort

Parametry zboží

Výška 114-123 cm
Šířka 71 cm
Hloubka 51 cm
Nosnost 150 kg
Materiál síťovina, hliník
Barva / Dekor černá
Výška sedu 46,5-51,5 cm
Šířka sedáku 52 cm
Hloubka sedáku 51 cm
Výška opěráku 58 cm
Šířka opěráku 51 cm
Šířka opěrky hlavy 29.5 cm
Výška nastavení pístu 10 cm
Mechanika houpací
Opěrka hlavy ano
Područky ano
Materiál kříže kovový
Kolečka plastová
Nastavení výšky sedu ano
Nastavení hloubky sedu ano
Nastavení tuhosti sklonu ano
Výška područek od země 63-77 cm

Hodnocení

Pavel M. 07. 01. 2021

Rychlé dodání. Doporučuji!


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Podobné produkty

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.