Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Kancelářské křeslo WAU 2, bílá základna/síťovina

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další kancelářská křesla.

Seznam přání Kód produktu: W-709-W-NW

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Toto zboží je buď příliš rozměrné, nebo těžké. Doprava tohoto zboží bude realizována přepravcem za zpoplatněnou částku 250Kč.

Model Wau 2 není pouhou kancelářskou židlí - představuje zcela nový způsob, jak za pomoci ergonomického designu přimět lidské tělo k co možná nejlepším výkonům na pracovišti. Pohodlí při práci, byť většinu z ní tvoří práce intelektuální, zásadním způsobem ovlivňuje vaši koncentraci, motivaci a výkonnost. Proto s pomocí ortopedických a fyzioterapeutických poznatků vzniklo toto unikátní kancelářské křeslo, které tvoří přirozené rozhraní mezi vámi a přístrojem, se kterým pracujete.

Namísto polstrování je celý povrch všech dotekových ploch vypleten prodyšnou a dokonale poddajnou síťovinou. Není tudíž možné, aby vás během sezení něco tlačilo - síťovina rovnoměrně distribuuje vaši hmotnost do celé své plochy a dokonale kopíruje každou křivku těla. Zároveň přivádí k tělu čerstvý vzduch a odvádí od něj vlhkost, takže je sezení v ní komfortní za jakýchkoliv podmínek. Samozřejmě je nutné takto poddajný povrch v určitých oblastech zpevnit. K tomu slouží plně stavitelné opěrky, o kterých se dočtete níže.

Z křesla Wau 2 budete po celodenní práci vstávat s pocitem, jako byste právě odcházeli z masáže. Na tom má podíl především unikátně vyřešený spoj opěráku se sedadlem. Ten je umístěn velmi blízko kyčelnímu kloubu sedícího, takže mezi opěrákem a vaším trupem nedochází k žádnému vzájemnému pohybu. Díky tomu vaše záda využívají podpory opěradla 100 % času, který v křesle trávíte.

Kancelářské křeslo Wau přináší i další široké možnosti nastavení, které zajišťuje asynchronní mechanismus. Mechanika vám tedy nabídne nejen nastavení sklonu opěráku židle, ale rovněž možnost aretace židle v libovolné poloze. Asynchronní mechanika taktéž zabezpečuje nezávislé propojení sedáku a opěráku, tudíž lze nastavovat opěrák a sedák nezávisle na sebe, každé vlastní páčkou pod sedadlem.

Samotné křeslo je velmi lehké, přesto stojí na robustní základně z lakovaného hliníku, která mu dává nosnost rovných 130 kg. Na tu pak navazuje plynový píst, umožnující upravit výšku sedáku v rozmezí 40 a 50 cm nad zemí. To je však pouze první krok k dosažení dokonale ergonomického pracoviště.

Zcela zásadní je nastavení výšky opěráku, které je u tohoto modelu možné v rozmezí celých 7 cm. Poté přijde na řadu samostatně nastavitelná opěrka bederních obratlů, u které lze krom polohy regulovat rovněž sílu přítlaku. Nastavení správné polohy vás pak nemine ani u samostatné opěrky hlavy. V posledním kroku je nutné upravit nastavení opěrek pro ruce, které můžete vysunout až o 8 cm, a také pootočit do optimálního úhlu.

Parametry zboží

Výška 120-147 cm
Šířka 68 cm
Hloubka 51 cm
Nosnost 130 kg
Materiál kov, síťovina, plast
Barva / Dekor bílá/šedá
Výška sedu 41-51 cm
Šířka sedáku 47 cm
Hloubka sedáku 51 cm
Výška opěráku 62-69 cm
Šířka opěráku 50 cm
Výška opěrky hlavy 17-27 cm
Výška područek od sedáku 22-29 cm
Délka područek 25 cm
Výška nastavení pístu 10 cm
Mechanika asynchronní
Opěrka hlavy ano
Područky ano
Materiál kříže kovový
Kolečka plastová
Nastavení výšky sedu ano
Nastavení hloubky sedu ne
Nastavení tuhosti sklonu ne

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.