Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Nadrozměr - TopTrans

Závěsné křeslo Czillo se stojanem

15 990 Kč 13 215 Kč bez DPH
Dostupnost: 4 - 6 týdnů
Seznam přání Kód produktu: P133697

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Toto zboží je buď příliš rozměrné, nebo těžké. Doprava tohoto zboží bude realizována přepravcem za zpoplatněnou částku 250Kč.

Závěsné křeslo Czillo se stojanem, krémové

Závěsné křeslo Czillo je nesmírně elegantním kouskem vybavení, které vám poskytne prostor k relaxu a dobití energie. Díky svému univerzálnímu designu a konstrukci, se bude hodit jak do vnějších, tak vnitřních prostor. Najde si tedy své místo jak na terasách, balkónech, tak v zimních zahradách nebo dokonce v obývacích pokojích.


Křeslo má unikátní tvar polokoule, kdy je jeho konstrukce vyrobená z masivního impregnovaného smrkového dřeva lepeného ve vrstvách. Použití tohoto dřeva poskytuje závěsnému křeslu stabilitu, odolnost, pevnost a především dlouhou životnost, díky které si budete moci pohodové sezení v tomto křesle užívat po dobu spousty let. Dřevěnou konstrukci doplňuje prostorný polštář, který poslouží jako sedák i opěrák a rozvíjí se po celém obvodu konstrukce. Polštář je čalouněný pevnou krémovou látkou a je vyplněn PUR pěnou, která zajišťuje extra měkké sezení pro komfortní a útulný odpočinek. Polštář lze navíc ke konstrukci přichytit pomocí jednoduchých šňůrek, díky čemuž bude držet na svém místě.


Díky stojanu křeslo jednoduše zavěsíte bez potřeby vrtání do stropu či do trámu pro uchycení a zavěšení křesla. Stojan také umožňuje přesouvání křesla, například z venčí dovnitř, například dle ročního období. Stojan je vyroben z masivního ohýbaného smrkového dřeva, které je impregnované, aby bylo maximálně odolné. Využití takto kvalitního a surového materiálu pak garantuje stabilitu celé konstrukce, díky čemuž si budete moci užít bezpečné sezení a houpání.


Czillo tedy nabízí:

  • smrkovou konstrukce
  • pohodlný měkký polštář
  • jednoduché zavěšení
  • moderní komfortní tvar

Parametry zboží

Nosnost 120 kg
Hloubka sedu 45 cm
Materiál látka, masivní dřevo
Barva / Dekor smrk/krémová
Rozměr křesla (š.h.v.) 120/82/120 cm
Rozměr stojanu (š. h. v.) 230/130/183 cm
Materiál dřevo

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.