Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Kancelářská židle Diran, šedá

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další polohovací židle do kanceláře.

Seznam přání Kód produktu: P132577

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Kancelářská židle Diran, šedá

Kancelářská židle Diran jistě překvapí všechny zákazníky, kteří mají v oblibě minimalistický, přesto moderní a nadčasový design. Bude se hodit do kanceláří, pracoven, zasedacích místností nebo dokonce studentských pokojů. Židle disponuje houpacím mechanismem, který zaručuje pohodlí a zdravé sezení. Čalounění a výplet židle pak zpříjemní i několikahodinové sezení u práce. Proto nečekejte a prohlédněte si detaily kancelářské židle Diran.


Sedák židle Diran je polstrovaný membránovou látkou. Mimo kvalitní, měkké a prodyšné sezení ,sedák také nabídne zkosenou hranu, která zabezpečí kvalitní prokrvení nohou a pobídne k zdravému držení těla. Tvarovaný opěrák v bederní oblasti poté podepře Vaše záda rovnoměrně a maximálně pohodlně. Díky prodyšnému síťovému výpletu opěradla se navíc můžete spolehnout na perfektní cirkulaci vzduchu a tepelný komfort za každé teploty. 


Polohovací houpací mechanika, kterou je židle osazena, ovládá nejen nastavení tuhosti sedu, ale také funkci houpání. Funkce zaaretování sedáku v jedné svislé poloze je také samozřejmou funkcí tohoto mechanismu. Houpací mechanika taktéž zabezpečuje propojení sedáku a opěráku, tudíž během naklápění mezi sebou udržují konstantní úhel (s odchylkou 15 stupňů), díky čemuž je i při pohybu židle, páteř neustále ve stejné poloze.


Základ židle Diran tvoří luxusní chromovaná základna, která je opatřena pěticí šetrných pogumovaných koleček, a dává židli Diran nosnost 150 kg. Nastavení výšky v rozmezí 10 cm je poté možné díky plynovému pístu, který je snadno ovladatelný jednou páčkou. Nastavení tuhosti opěradla je potom možné pomocí regulačního šroubu, kterým si sami zvolíte vámi preferovaný odporMěkký šedý čtvercový sedák a opěrák s výpletem z šedé síťoviny obejmou vaše tělo a zajistí komfortní celodenní sezení. Pohodlnou práci u počítače si také užijete díky pevným područkám, která podepřou předloktí a zpříjemní práci u stolu.


Diran tedy nabízí:

  • minimalistické prošívání
  • elegantní kombinace materiálů
  • prodyšná látka
  • pevnou konstrukci
  • současný design
  • spolehlivý houpací mechanismus 

Parametry zboží

Výška 87-97 cm
Šířka 56 cm
Hloubka 54 cm
Nosnost 150 kg
Materiál ocel, síťovina, plast, membránová látka
Barva / Dekor šedá/černá
Výška sedu 46-56 cm
Šířka sedáku 51 cm
Hloubka sedáku 51 cm
Výška opěráku 48 cm
Výška nastavení pístu 10 cm
Mechanika houpací
Opěrka hlavy ne
Područky ano
Materiál kříže kovový
Kolečka pogumováná
Nastavení výšky sedu ano
Nastavení hloubky sedu ne
Nastavení tuhosti sklonu ano
Výška područek od země 53-63 cm

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Podobné produkty

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.