Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Zahradní sestava Izmir, dvojkřeslo + 2 křesla + stolek

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další zahradní sedací soupravy.

Seznam přání Kód produktu: P132473

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Toto zboží je buď příliš rozměrné, nebo těžké. Doprava tohoto zboží bude realizována přepravcem za zpoplatněnou částku 300Kč.

Zahradní sestava Izmir, dvojkřeslo + 2 křesla + stolek

Zahradní sestava Izmir je jako dělaná pro terasu či balkón. Vytvoří prostor pro dýchánky, malé sešlosti či pro odpočinek s knihou. Díky tomu, že se sestava Izmir skládá z dvojkřesla, dvou křesel a stolku, poskytne místo k sezení až pro 4 osoby. Již na první pohled nadchne moderním atraktivním designem a především robustními tvary podnoží jak u stolku tak křesel.


Toto podnoží je vyrobené z černé malované práškované oceli, která díky svým pozitivním žádaným vlastnostem poskytne pevnost, odolnost a stabilitu celé sestavě Izmir. Černou ocel poté doplňuje oplet ze syntetického ratanu, jehož největší výhodou je schopnost neabsorbovat vodu, proto zůstane v deštivých dnech bez poškození. Dále je také velice pevný, pružný a odolný vůči dalším vlivům počasí, jako je například UV záření.


Syntetický oplet poté pro poskytnutí ještě většího pohodlí, doplňují sedáky, které jsou čalouněné pevnou látkou a vyplněné měkkým molitanem. Zvolená šedá látka je maximálně odolná a esteticky setu dodává na ještě větší atraktivitě. Pevnou ocelovou konstrukci stolku sestavy Izmir nakonec doplňuje horní deska z černého tvrzeného skla, která zvýrazňuje eleganci sestavy a poskytuje praktický prostor pro odkládání.


Izmir tedy nabízí:

  • prostorné sezení
  • odkládací stolek
  • kvalitní konstrukci
  • odolné materiály
  • atraktivní elegantní design

Parametry zboží

Rozměr stolu (š.h.v.) 83,5/45/37 cm
Rozměr lavice (š.h.v.) 110/64/74 cm
Materiál ratan, ocel, sklo, látka
Rozměr křesla (š.h.v.) 59/64/74 cm

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.