Potřebujete poradit? Volejte Po-Pá 08:00 - 19:00   +420 466 566 060
Vyprodáno

Kancelářská židle Nostro, modrošedá

Tento produkt je bohužel vyprodaný

Prohlédněte si další polohovací židle do kanceláře.

Seznam přání Kód produktu: P131646

Potřebujete poradit?: +420 466 566 060

Kancelářská židle Nostro, modrošedá

Kancelářská židle Nostro přináší estetičnost, efektivnost i praktičnost. Na celé konstrukci židle Nostro je vidět její jasná inspirace v modernismu. Židle se tak díky svému inovativnímu designu hodí do pracoven, ale i do open space kanceláří. Kancelářská židle Nostro tak jednoduše spojuje ergonomické principy se stylem a kvalitou, což otevírá nové možnosti ve vybavení kanceláří.


Kancelářská židle Nostro se vymyká tradičnímu nudnému černému vzhledu kancelářských židlí a představuje moderní čalounění a tvary konstrukce. Na sedáku židle naleznete pružnou pěnovou výplň, která zajišťuje několikahodinové pohodlí. Látka použitá na čalounění opěráku, sedáku a područek připomíná semiš, který dodává židli eleganci. Nejen, že je použitá látka měkká, ale také odolná a pružná, a tedy odolná proti poškození.


Součástí židle Nostro je i jednoduše nastavitelný houpací mechanismus, který zabezpečuje dynamické sezení. Mechanismus umožňuje plynulé nastavení tuhosti opěráku a zablokování opěráku v jedné svislé poloze. Mechanice nechybí ani žádaná funkce houpání, díky které se tak můžete lehce pohupovat, nebo si pořádně protáhnout záda – obojí značně přispěje ke zlepšení koncentrace při dlouhých hodinách sezení. Houpací mechanika taktéž zabezpečuje propojení sedáku a opěráku, tudíž během naklápění mezi sebou udržují konstantní úhel (s odchylkou 15 stupňů), díky čemuž je i při pohybu židle, páteř neustále ve stejné poloze.


Houpací mechaniku poté doplňuje plynový píst, který umožňuje výškové nastavení židle Nostro v rozmezí až 7 cm. Stabilitu židle a vysokou nosnost až 120 kg, pak zajišťuje pevná plastová základna s pěti rameny. Ramena základny jsou poté doplněny o pětici podvojných pogumovaných koleček. Použitá pogumovaná kolečka jsou měkká, a proto jsou vhodná pro rychlý a snadný pohyb především po tvrdých podlahách.


Dokonale tvarovaná židle Nostro se snaží o zajištění pracovního prostoru, kde budete pracovat s radostí a v maximálním pohodlí. To zajišťuje například zádová opěrka, která má ergonomický tvar a udržuje tvar páteře v její přirozené poloze, tak aby se vaše záda co nejméně unavila. Další úlevou pro vaši páteř poté bude i tvarovaná opěrka hlavy, která umožňuje pohodlné opření hlavy, pro odpočinek šíjových svalů. Lokty a paže se naopak uvolní díky čalouněným područkám, které zaručí maximální pohodlí.


Nostro tedy nabízí:

  • inovativní design
  • atraktivní možnosti nastavení
  • použití ergonomických principů
  • kvalitní materiály
  • houpací mechanismus
  • možnost nastavení výšky

Parametry zboží

Výška 111-119 cm
Šířka 68 cm
Hloubka 51 cm
Nosnost 120 kg
Materiál látka, plast
Barva / Dekor šedá/bílá
Výška sedu 44-51 cm
Šířka sedáku 49 cm
Hloubka sedáku 51 cm
Výška opěráku 72 cm
Šířka opěráku 45 cm
Šířka opěrky hlavy 40 cm
Výška nastavení pístu 7 cm
Mechanika houpací
Opěrka hlavy ano
Područky ano
Materiál kříže plastový
Kolečka pogumováná
Nastavení výšky sedu ano
Nastavení hloubky sedu ne
Nastavení tuhosti sklonu ano

Hodnocení

Zatím od vás nemáme žádné názory


Odebírejte náš NEWSLETTER

Sledujte všechny novinky, akce a slevy!

Podobné produkty

Zboží přidáno do oblíbených.

Zboží odebráno z oblíbených.